Zonnepanelen

Zonnepaneelinstallatie

SchoneStroomOost b.v. werkt uitsluitend met A-Kwaliteits merken.
Door een hechte samenwerking met ervaren leveranciers uit zowel Europa als Azie kunnen wij zeer voordelig hoge kwaliteitsmaterialen inkopen en probleemloos toepassen in Nederland.

Omvormers

De stroom die uw zonnepanelen opwekt is gelijkstroom. Alle apparatuur in uw huishouden en het vaste elektriciteitsnet heeft echter wisselstroom nodig. Vandaar dat de omvormer nodig is om van gelijkstroom wisselstroom te maken. Aangezien de omvormers grote invloed hebben op het rendement van uw complete installatie, hebben wij gekozen voor degelijkheid. Enkele merken die wij regelmatig plaatsen zijn Solax, SMA, Effekta, PowerOne en SolarEdge.

Zonnepanelen

De zonnepanelen wekken de daadwerkelijke stroom op. Licht wat in de zonnepanelen valt, zorgt er voor dat elektrische stroom wordt opgewekt in de zonnecellen. Deze gelijkstroom wordt vervolgens doorgegeven aan de omvormer die er dan weer voor het huishouden bruikbare wisselstroom van maakt. Omdat zonnepanelen de bron van uw duurzame energie zijn, is het van het grootste belang dat de zonnepanelen van hoge kwaliteit zijn.

Onze panelen zijn opgedeeld in 3 groepen

  • Mono-kristallijn Full Black 275/330 Wp
  • Poly-kristallijn 260/275 Wp
  • Hoogrendementspanelen (zgn daglichtpanelen)

Natuurlijk kunnen wij ieder type en merk paneel leveren, bovenstaande zijn echter op dit moment qua prijs-rendement verhouding het meest rendabel

Montagemateriaal

Zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee. Het is daarom van het grootste belang dat de installatie robuust en degelijk wordt uitgevoerd. De bevestigingsmaterialen die onze montageteams verwerken hebben een zeer grote duurzaamheid. Wij garanderen dat uw zonnepanelen jarenlang stevig op uw dak gemonteerd blijven.

Garantie op montage

Conform de richtlijnen voor de electrotechnische branche wordt er twee jaar garantie gegeven op onze montage