Infrarood panelen

Infrarood Panelen

Uw huis verwarmen middels duurzaam opgewerkte energie? Het kan! Wellicht wordt uw stoomverbruik (licht, apparatuur) al duurzaam opgewekt via een zonnepaneelinstallatie maar maakt u voor de verwarming van uw huis nog gebruik van fossiele brandstof (zoals gas). De infrarood verwarming van Leranti biedt u de mogelijkheid om ook de warmte in uw huis duurzaam op te wekken. CO2 neutraal dus milieuvriendelijk, met mooi design en comfortabele warmte.

Sinds kort zijn wij dealer van Leranti en wij willen u graag informeren over het product.

De eerste en meest bekende vormen van infrarode verwarming zijn de zon, vuur en…lichaamswarmte.

Gezonde verwarming

Het menselijk lichaam is er voor gemaakt om zich te verwarmen met infrarode straling. De langgolvige infrarode straling die door Leranti©infrarood panelen worden afgegeven zijn gezond voor lichaam en geest. De langgolvige infrarode straling dragen bij aan een goede bloedsomloop, welke op haar beurt weer zorgt voor goede natuurlijke stofwisseling, het verhogen van de immuniteit tegen ziektes, het verbeteren van de energie en vitaliteit etc.

Doordat Leranti™ infraroodverwarming een ruimte verwarmt door langgolvige infraroodstraling en niet door directe luchtverwarming, zijn luchtstromen nagenoeg nihil. Hierdoor is het percentage stof en bacteriën aanzienlijk lager dan bij conventionele luchtverwarming. Leranti© infrarood verwarmt niet direct de lucht maar de objecten, muren, vloeren, ramen etc. Het grote voordeel is dat deze vaste materie de energie veel beter vasthouden dan lucht. De lucht in een ruimte wordt indirect door de massa weer opgewarmd. Bij traditionele luchtverwarming koelt de opgewarmde lucht juist sterk af door de koude wanden, ramen, vloeren en objecten.

Leranti© infrarood verwarming wordt per ruimte geregeld. Hierdoor hoeven, zoals wel vaak in de praktijk voorkomt, niet gehele woningen/gebouwen verwarmd te worden voor enkele in gebruik zijnde vertrekken. Met Leranti© infrarood verwarming in combinatie met een goede ruimte thermostaat kunt u fors besparen op uw energiekosten. Leranti© infrarood panelen hebben in tegenstelling tot de meeste conventionele verwarmingssystemen geen onderhoud of service nodig. Dus u bespaart ook op uw onderhoudskosten. Bovendien is de standaard garantieperiode 8 jaar.

Onderscheidend vermogen – Lerinox™

Leranti® onderscheidt zich duidelijk op de markt van infrarood verwarming. Door het unieke Lerinox™ verwarmingselement staat Leranti® op eenzame hoogte als het gaat om snelheid, afstraling, duurzaamheid en hierdoor energiezuinigheid!

Leranti® heeft in haar assortiment een ruim aantal modellen met verschillende lengte maar ook breedte maten. Daarnaast zijn de infrarood panelen ook te bestellen in een (Ral) kleur of met een afbeelding

De vlakke montage van onze Leranti® Premium panelen is uniek! De panelen hebben de mogelijkheid om nagenoeg vlak gemonteerd te worden tegen een wand of plafond. Wilt u echter (montage-) gemak, met een mooi en strak design, dan is het Easy paneel de juiste keuze. Easy panelen kunnen makkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd om bijvoorbeeld gebruikt te worden in combinatie met de Leranti® Floor Mount.

Voor alle Leranti® infrarood panelen is een Leranti® IW (Inbouw frame) beschikbaar. De

Leranti® IW geeft u de mogelijkheid de panelen, mooi, makkelijk en snel in te bouwen in een

(verlaagd) plafond.

Kortom, met Leranti® kiest u voor:
• Snelheid!
• Hoge afstraling
• Het hoogste warmte comfort
• Gezonde verwarming
• Betrouwbaarheid
• Duurzaamheid
• Design
• Kwaliteit zonder compromis
• Geen kwetsbare elektronica ‘on board’
• Infrarood panelen met 8 jaar garantie
• Een handgemaakt en Nederlands product!

Overzicht:
Met een Leranti® Premium infraroodpaneel geniet u maximaal van heerlijke zonnewarmte. Krachtige infrarode afstraling met een prachtig design. Leranti® panelen zijn met een dikte van slechts 25 mm de dunste panelen in haar klasse.

Design en functionaliteit
De infrarode afstraling wordt bij de Leranti® panelen opgewekt door het eigen ontwikkelde Lerinox™ verwarmingselement. Lerinox™ zorgt voor een razensnele opwarmingwarmte en warmte afgifte van het infrarood paneel. Het Lerinox™ is daarnaast ook zeer duurzaam en betrouwbaar.

Werking
Door het unieke montagesysteem kunnen deze panelen bijna naadloos gemonteerd worden aan een wand, maar ook aan het plafond!

Standaard worden Leranti® panelen uitgevoerd in een heldere witte kleur.  Een persoonlijk karakter kan worden gegeven door het paneel uit te voeren met bv een andere RAL kleur of het te voorzien van een afbeelding.

Premium
Bevestiging: wand en/of plafond, diverse afmetingen (varierend van 30×60 tot 60×170, vermogen varierend van 200 W tot 1130 W).

• Easy
Zoals Premium, maar uit te breiden met ‘Easy floor mount’ waardoor panelen separaat te plaatsen zijn. Bevestiging: wand en/of plafond, diverse afmetingen (varierend van 50×40 tot 100×100, vermogen varierend van 220 W tot 1130

• Me!
Heerlijke werkplek-verwarming door de Leranti® Me! Te gebruiken bij of onder uw bureau, in of bij de kassa, bij de balie of als persoonlijke verwarming thuis in de studeer- of hobby kamer of op de bank.

Bevestiging onder het bureau of op een Floor Mount, afmeting 50×40, vermogen 150W (omgerekend € 0,033 per uur).

• ST
speciaal gemaakt voor het plaatsen in systeemplafondrasters. Door de krachtige infrarode afstraling zijn deze panelen uiterst geschikt voor kantoren, winkels etc Bevestiging wand en/of plafond, afmetingen 60×60 of 60×120, vermogen 500 of 1000 W

• Spiegel
verwarming in de vorm van een spiegel met een uiterst strak design (zonder randafwerking). Het spiegelglas is luxe afgewerkt met een mooie geslepen rand. Ideaal voor het verwarmen van een badkamer

maar ook zeer geschikt als design verwarming. Bevestiging wand, afmetingen 60×60, vermogen 400W

• Opties: Afbeeldingen en kleuren

• HTP (High Temperature Panel)
Geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes kunt u denken aan werkplaatsen , winkels, showrooms, magazijnen etc. Bevestiging: wand en/of plafond, afmetingen 60×60 of 60×120, vermogen 500 W of 1000 W

• IH (Industrial Heating)
een krachtige infrarode verwarming geschikt voor (zeer) grote en hoge ruimtes zoals productie, opslag- & sporthallen, showrooms, winkels etc. Paneel dient op minimale hoogte van 3.5 meter gemonteerd te worden. Bevestiging: plafond, afmetingen 60x34x15 vermogen 2400 W of 3000 W

Accessoires

• Floor Mount
De Leranti® Floor Mount maakt het mogelijk om de panelen _exibel en makkelijk te (ver-)plaatsen. De Leranti® Floor Mount is geschikt voor de Leranti® Easy & Me panelen

• IW – Inbouwramen
geschikt voor het inbouwen in een (verlaagd) plafond.  beschikbaar voor alle types panelen.